Persoonlijk Reisplan

Ik stel jouw ideale rondreis of stedentrip samen aan de hand van jouw persoonlijke wensen

Past een persoonlijk reisplan bij mij?

Jij wilt binnenkort een stedentrip of een rondreis maken maar je hebt steeds geen zin of tijd om alles uit te zoeken. Of raakt je hoofd overal van alle informatie en opties op het internet?

Ik kan jou daarbij helpen!

Jij geeft al jouw wensen aan mij door en ik stel een persoonlijk reisplan op maat voor je samen. Ik doe al het uitzoekwerk zodat jij zonder stress van de voorpret kan genieten! Het enige wat jij hoeft te doen is je reis te boeken aan de hand van jouw persoonlijke reisplan. Klinkt dat niet fantastisch?

Hoe werk ik als reiscoach?

  • Neem contact op

Stuur mij een berichtje via mijn contactformulier of pagina. Laat in je berichtje weten waarbij ik je kan helpen.

  • Vul de vragenlijst in

Zodra de mail is ontvangen neem ik zo snel mogelijk contact met je op en stuur ik jou een uitgebreide vragenlijst op. Aan de hand van jou antwoorden kan ik een persoonlijk reisplan voor je samenstellen.

  • Ontvang jouw reisvoorstel

Aan de hand van jou antwoorden maak ik een reisvoorstel voor jou. In dit reisvoorstel staan al jouw wensen, een prijsopgave en wat je kan verwachten van jou reis.

  • Betaal de factuur

Tevreden met het reisvoorstel? Laat mij weten dat je akkoort gaat en betaal de factuur. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is te genieten van de voorpret. Zodra de betaling binnen is ontvang je van mij binnen (minimaal) twee weken het definitieve reisplan.

  • Ontvang jouw persoonlijke reisplan

Je persoonlijke reisplan is klaar om verzonden te worden! Het op maat gemaakte reisplan ontvang je van mij per mail. Via de linkjes in jouw reisplan of via de reisbrochure boek jij eenvoudig je onvergetelijke vakantie! Hulp nodig bij het boeken? Ik help je graag!