Europa

Dublin, Ierland: de leukste tips + bezienswaardigheden

Dublin is veruit de grootste en leukste stad van Ierland en daarom de uitgelezen stad voor een geweldige stedentrip. In Dublin zul je je niet vervelen want er is genoeg te zien en beleven. Maak een fietsrit..

Doen in Lapland

Lapland: 7x doen in Fins Lapland

Staat Lapland al op jouw bucketlist? Na het lezen van dit artikel weet ik zeker dat het op jouw lijstje staat! Want geef nou toe, wie wilt er nou niet wakker worden in een winter wonderland?

Krakau: de 7 leukste foodspots & restaurants

Op zoek naar de leukste restaurants in Krakau? Dan moet je zeker dit artikel lezen! Hier lees je de 7 leukste foodspots en restaurants in Krakau. De stad zit vol leuke bezienswaardigheden maar heeft ook de leukste en..

restaurant Grand Cafe Orient in Praag

Restaurants Praag: 8x eten en drinken

Bij een stedentrip hoort natuurlijk ook lekker eten, dan zit je in Praag helemaal goed. De stad zit vol leuke cafés en restaurants. Hieronder heb ik mijn favoriete eet en drink hotspots..

Stedentrip Praag: Praagse Burcht

Stedentrip Praag: dit is wat je echt moet zien en doen!

Op zoek naar een leuke stedentrip in Europa? Dan is Praag misschien wel iets voor jou. Een favoriete bestemming als het gaat om een stedentrip. Ideaal voor een weekendje of zelfs wat langer want er is genoeg te zien..

stedentrip Kopenhagen

Stedentrip Kopenhagen: 8x bezienswaardigheden die je moet zien!

Wanneer je Kopenhagen hoort denk je waarschijnlijk een de kleine zeemeermin en de haven met de gekleurde huisjes. Beide toeristische trekpleisters die je zeker wilt zien tijdens je..

weekendje vlieland

Tips voor een weekendje Vlieland

Afgelopen juni bezocht ik voor een weekend het kleinste bewoonde Waddeneiland genaamd Vlieland. Doordat Vlieland een autoluw eiland is moet je je auto achterlaten in Harlingen. Omdat toeristen hun auto’s..

Bezienswaardigheden Krakau: 7x wat je moet doen en zien!

Krakau een betoverende stad. Met zijn historische gebouwen, musea en gezellige eettentjes is deze stad zeker de moeite waard om te bezoeken. Als een van de weinige steden in Polen..