fbpx

Samenwerken

Samenwerken met Charlie op Reis

Wat leuk dat je een samenwerking wilt aan gaan. Hieronder lees je alle mogelijkheden over een samenwerking. Het is mogelijk een samenwerking op te zetten voor mijn reisblog www.charlieopreis.nl of voor mijn instagramaccount @charlieopreis. Denk hierbij aan reviews, content creatie, persreizen en nog veel meer…

Naast mijn reisblog ben ik persoonlijk reisadviseur. Ik geef reisadvies, maak op maat gemaakte reisplannen en verkoop reisgidsen. Kun jij niet wachten om jouw merk, product of bedrijf aan mij voor te stellen? Neem dan contact met mij op, dan babbelen we verder.

 

 Lees hieronder de mogelijkheden:

Affiliate Marketing

Persreizen

Winacties

Reviews

product – dienst – activiteit – accommodatie

Content Creatie

foto en video – droneshots – blogs – artikel – social media post/reel

Ik ben benieuwd naar jouw ideeën.